sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Mike Love: Mike Love Not War / Unleash The Love (2004)


Kyseessä on Beach Boys-solistin julkaisematon sooloalbumi. Mieheltähän on virallisesti julkaistu vain yksi sooloalbumi, Looking Back With Love (1981). Tuon levyn kaameat kappaleet on kirjoittanut aivan muut henkilöt kuin Love itse. Vaikkei Mike Love olekaan mikään Wilson, on hän parhaimmillaan loistava laulunkirjoittaja. Mike Love Not War on itseasiassa aivan mahtava albumi. Koska levyä ei virallisesti ole julkaistu pystyy sen 14 raidasta jokainen väsäämään vieläpä itselleen mieluisen soittolistan. Minun listani on seuraavanlainen:

1. Unleash The Love
2. Cool Head, Warm Heart
3. Anything For You
4. Pisces Brothers
5. 10,000 Years Ago
6. Daybreak Over The Ocean
7. Too Cruel (feat. Christian Love)
8. I Don't Wanna Know (feat. Christian Love)
9. Love Foundation


Cool Head, Warm Heart

Anything For You

Pisces Brothers


Too Cruel löytyy linkin takaa:
https://www.youtube.com/watch?v=jf6AkVJYK48

Kyseessä on loistava kesälevy, eikä albumia kuunnellessa tule miettineeksikään että musiikin takana on tosiaan lähes seitsemänkymppinen lippiksellä kaljuaan peittävä parhaat päivänsä elänyt äijä. Omat suosikkini levyltä ovat yltä löytyvät Anything For You ja Pisces Brothers. Mainittakoon että jälkimmäinen kipale julkaistiin ihan virallisestikin tänä keväänä netissä ja Mike Love esittää sitä paraikaa Beach Boysinsa kanssa myös livenä. Laulu on omistettu edesmenneelle George Harrisonille. Lisäksi Daybreak Over The Ocean julkaistiin vuoden 2012 That's Why God Made The Radiolla, viimeisellä Beach Boys-levyllä.

Olisi hienoa nähdä Mike Love Not War:in saavan oikean julkaisunkin jokin kaunis päivä. Kyseessä ei ole mikään Sibeliuksen kadonnut sinfonia, vaan laadukas hyvälle mielelle saava helposti lähestyttävä pop-albumi. Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti