torstai 10. huhtikuuta 2014

Noah-elokuva, ketä kiinnostaa?



Tämä ei ole elokuva-arvostelu. En ole nähnyt tuota uutta Nooa-elokuvaa, enkä aiokaan nähdä. Minulle täytyisi maksaa jotta käyttäisin elämästäni niinkin pitkän ajan uskonnollisen hömpän katsomiseen. Traileri ei jaksa edes naurattaa, se aiheuttaa pelkän myötähäpeän tunteen. Vedenpaisumus, Nooan arkki ja kaikki eläinlajit sisään. Oikeastiko?

En myöskään ikinä ole pitänyt Russel Crowea järin hyvänä näyttelijänä. En osaa mainita äkkiseltään yhtäkään hyvää elokuvaa jossa olisin hänet nähnyt. Mies tuntuu olevan lähinnä yhden ilmeen näyttelijä. Sitten mukaan on napattu myös se Harry Potter-tähti aikuisia teinipoikia havittelemaan. Massiiviset cgi-efektit on sitten sitä nuorempaa teiniväkeä varten.

Anthony Hopkinskin on luisunut jonnekin näiden jättibudjetin b-luokan leffojen sekaan. Kai näistä sitten saa kivasti rahaa. Olen kyllästynyt näihin loputtomiin uudelleenkierrätyksiin ja uusintafilmatisointeihin. Jatko-osat on kultaa näihin verrattuna. Puhuttiinko siellä Jerusalemissa, vai mihinkä lie Nooan tarina ikinä sijoittuukaan, englantia? Näyttivätkö sen ajan ihmiset amerikkalaisilta malleilta? En tiedä, ehkä he näyttivätkin. Nooa on silti näkemättä roskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti